FYNN helpt financiële instellingen naar de top

Wij zijn FYNN, maak kennis met de experts in beleggen, sparen en betalen.

Maak een afspraak

Op zoek naar een baan in de financiële wereld? Bekijk het overzicht:

FYNN adviseert en ondersteunt financiële instellingen bij strategische en operationele vraagstukken op het terrein van beleggen, sparen en betalen. Wij zijn specialisten uit de praktijk en bieden pragmatische en flexibele oplossingen voor onze klanten op project- en interim-basis of via werving in ons netwerk.

FYNN biedt financiële instellingen oplossingen op de volgende gebieden:

FYNN is opgezet door experts op het gebied van beleggen, sparen en betalen. FYNNers hebben het vak zelf uitgeoefend en hebben succesvol strategische en operationele projecten en bedrijven geleid.

Lees meer

Fynn kan actieve ondersteuning bieden op het gebied van wet & regelgeving. Zo kunnen wij met in nauwe samenwerking met uw compliance medewerkers en juristen nieuwe wet- en regelgeving analyseren en de implementatie daarvan verzorgen.

Lees meer

FYNN ondersteunt haar klanten met advies op technologische inrichting van haar business, verdergaande digitalisering en implementatie van de technische oplossingen.

Lees meer

FYNNers zijn toegewijde adviseurs, bekijk onze persoonlijke kwaliteiten

Wij steunen u graag met onze Beleggen, Sparen en Betalen expertise, graag maken wij een afspraak op onze hippe locatie Spaces Zuidas.

Neem contact op